Сайт за маршрути

НА ЛАФЧЕ
kinggod
Мнения: 7
Регистриран: 25 дек 2015 22:07
ПОЛ: МЪЖ
Контакти:

Сайт за маршрути

Непрочетено мнение от kinggod » 21 авг 2018 11:04

Привет! С мои приятели сме решили да създадем сайт за маршрути за офроуд и да инвестираме в него. Искаме да го разпространим възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Успяхме да открием екип, който ще ни помага за някои неща. Имаме няколко въпроса, които ни интересуват:
1. Как е по-добре - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ме убеждават да закупя стар, защото по-бързо ще може да се позиционира в търсещите машини. Ако е така, от къде мога да го взема и какви пари горе-долу ще струва?
2. Трябва ни линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
3. Някъде четох и за така наречените сателитни мрежи. Актуално ли е все още това, защото видях, че повечето имат различно мнение по този казус. Аз лично бих рискувал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.
Успехът е много лош учител. Той съблазнява много умни хора да мислят, че не могат да загубят. https://autopro.bg/

Потребителски аватар
Marin Stoyanov
АДМИНИСТРАТОР
Мнения: 4373
Регистриран: 04 фев 2008 22:15
ime: Марин Стоянов
Skype: MARINHAKER
ПОЛ: МЪЖ
МПС: Toyota 3000td 1KZT
Местоположение: Стара Загора
Контакти:

Re: Сайт за маршрути

Непрочетено мнение от Marin Stoyanov » 27 авг 2018 06:52

Най добре е нов. За "търсещите машини" си има опция естествено срещу заплащане, веднага да се вижда от търсачките ;)
"В този мошенически и кървав век/ сред този народ от света и от Бога отлъчен/ ако срещнеш честен човек - убий го да не се мъчи!" - Стефан Цанев.
"Демокрацията и плурализмът дават на всички граждани правото да говорят каквото им падне и да оспорват всичко. Стига да не е мнението на някой дебел господин, излизащ от черен мерцедес, с черни очила и обграден от сонм от ангели с вратове като стволовете на шейсетгодишни букове в основата. Българите не обичат да противоречат на такива хора, по-скоро се съгласяват за всичко с тях." - Калин Терзийски

alalbala
Мнения: 2
Регистриран: 02 фев 2019 21:07
ПОЛ: МЪЖ
Контакти:

Re: Сайт за маршрути

Непрочетено мнение от alalbala » 02 фев 2019 21:15

Здравей, искам да попитам до къде стигнахте с проекта? Мога да ти дам няколко съвета....

Препоръчвам ти да си намериш добра Seo компания за да могат да ти открият стар домей. По-добрия вариант е. Когато е нов домейна, доста трудно, ще се класира на челните позиции. Едва за 10% става. Стария домейн има история и по-бързо, ще се издигне. Също така моят съвет е да не се доверявате на всяка компания, едни взимат евтино други скъпо. Не мога да ти препоръчам такава фирма, но все пак внимавайте.

Споделете до къде сте стигнали...
Успехът е много лош учител. Той съблазнява много умни хора да мислят, че не могат да загубят. https://www.sosauto.eu/

Отговори

Върни се в “ОБЩИ ПРИКАЗКИ, НОВИНИ АКТУАЛНО ОТ ПОСЛЕДНИЯТ ЧАС”