Кожух 2015
Кожух 2015
Всъшност аз съм и от Петрич. Лятната отпуск съм и там. И си карам и колелото и колата и драпам пешачката по баирите. Като идете на Рупите си оставете колата под дърветата , че е много жега. Минералните извори , дупки и леговища сутрин са свободни.
Върха се катери за около час. И гледките са към кратера на праисторическия вулкан. Сега там Струма е разлята , проблясваща и отдалечаваща се към Гърция
Дигнете глава и ще видите Кожух планина. Миниатюрна. Дълга може би 1.5 км и висока може би 100 м. Ама си е планина 
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Re: Кожух 2015
Има си две връхчета с пирамидки
По крайните гранични ъгълчета на България има чудновата история и праистория. Гледките са много красиви, само да имата 2- 3 часа. Местните дето продават билките знаят откъде тръгва пътеката. Пробвах и на пряко
Естествено, че веднага си в приключението 
По крайните гранични ъгълчета на България има чудновата история и праистория. Гледките са много красиви, само да имата 2- 3 часа. Местните дето продават билките знаят откъде тръгва пътеката. Пробвах и на пряко

Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- lubashki777
- Модератор
- Регистриран: 06 фев 2008 13:29
Re: Кожух 2015
Докторе...благодаря!
Бяхме на експедиция преди няколко години по Беласица.Бяхме и на Рупите, видяхме много, но и много не можахме да видим...
Сега през твоя поглед едно, че виждам нещата под друг ъгъл и второ...припомни ми едно много готино и запомнящо се приключение, което си спретнахме в онзи ъгъл на България!
Поздрави!
Бяхме на експедиция преди няколко години по Беласица.Бяхме и на Рупите, видяхме много, но и много не можахме да видим...
Сега през твоя поглед едно, че виждам нещата под друг ъгъл и второ...припомни ми едно много готино и запомнящо се приключение, което си спретнахме в онзи ъгъл на България!
Поздрави!
NISSAN FOREVER!!!