Току що се прибрахме......бяхме само три джипа,но си изкарахме добре! Маршрута бе от Беш Бунар нагоре през двете беседки към с.Дъбрава а крайната ни цел "нашата" беседка! Беше много красиво естествено!Натрупаните с пресен сняг борове и храсти заедно с дествения неутъпкан сняг създаваха страхотна зимна приказка а в нея ние бяхме главните герои Гошо с широките Кугари вървеше напред и пробиваше и ни утъпкваше пътя а ние отзад го следвахме Само на едно място се наложи да разпънем две-три лебедки защото бе много стръмно с 30см. сняг и не успяхме да издрапаме,но това пък ни донесе повече адреналин и емоции Успяхме успешно да се доберем до беседката където си направихме барбекю.Там дойде и Борката с фронтерата.След хапване,пийване и сладка раздумка традиционно последва атака на реката като нямаше кой друг разбира се освен Гошо да се осмели да влезе в боя Трудно,с много маневри успя да влезе и излезе без лебедка,само с малко побутване от нас и малко помощ с лопатата на Доктора.След като поразчисти мястото се осмели и брат ми Росен с кобричките.Той също се справи с навигиране от наша страна и без помощ успя да влезе и излезе.Така се прибрахме начесали си крастата в пресния сняг
Ето и снимките:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Milen на 19 Яну 2016 01:56, променена общо 1 път
Днес излезнахме за малко на разходка с жена ми до дъбрава и се засякохме с човека с фронтерата ама не се познаваме. На срещата ще дойда. Добра разходка сте направили.
П.п. линковете не се отварят на клиповете.
_________________ Ремонт на всякаква компютърна техника,Pocket PC,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др. За връзка skype niggaz_nature_stz
Днес излезнахме за малко на разходка с жена ми до дъбрава и се засякохме с човека с фронтерата ама не се познаваме. На срещата ще дойда. Добра разходка сте направили.
П.п. линковете не се отварят на клиповете.
На чешмата ли бяхте , имаше два джипа , едно витара и паджеро ... Бая зор видях нагоре , особено накрая на високото !!!!! Има-няма 5-6 пъти се връщах да се засилвам . Но успях да се кача , навярно имаше 30-35 см. сняг на билото . За пореден път се убедих че правилните гуми са Силвърстоните !!!!!! Макар моите на кал да се справят добре , в снега замазват . Щеше да е добре да се включиш в разходката !!!!!!
С пажерото. Аз съм с discoverer stt много добре се справят в снега. Нямаше време да дойда излезнахме за 2 часа докато бабата гледаше дъщеричката ми а е на 3 месеца и през почивните дни искам да съм при нея. Малко да поитрасне и ще се включим в разходките.
_________________ Ремонт на всякаква компютърна техника,Pocket PC,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др. За връзка skype niggaz_nature_stz
С пажерото. Аз съм с discoverer stt много добре се справят в снега. Нямаше време да дойда излезнахме за 2 часа докато бабата гледаше дъщеричката ми а е на 3 месеца и през почивните дни искам да съм при нея. Малко да поитрасне и ще се включим в разходките.
Готина разходка.Кратка, но съдържателна.Много красота... Мислех да се присъединя, но...семейни галимации не ми позволиха. Както и да е...важното е, че сте изкарали невероятно! Поздрави!
Блестящ дебют за Росен. Впечатлен съм от Витарата му ( стокова). Кандидат е за състезател на месец януари! Тия мероприятия са наистина много забавни!
Благодаря Красе, и аз съм много доволен от Витарката А що се отнася до разходките с брат ми и с вас, всяка следваща ми носи много положителни емоции и забавни спомени за които да разказвам......въпреки че ако не си бил там няма как да го почустваш!
_________________ ГОСПОД, СЪЗДАДЕ СВЕТА - "КОЛТ", ГО ПОДРЕДИ! "В този мошенически и кървав век/ сред този народ от света и от Бога отлъчен/ ако срещнеш честен човек - убий го да не се мъчи!" - Стефан Цанев. "Демокрацията и плурализмът дават на всички граждани правото да говорят каквото им падне и да оспорват всичко. Стига да не е мнението на някой дебел господин, излизащ от черен мерцедес, с черни очила и обграден от сонм от ангели с вратове като стволовете на шейсетгодишни букове в основата. Българите не обичат да противоречат на такива хора, по-скоро се съгласяват за всичко с тях." - Калин Терзийски
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл