Страхотно преживяване...

Благодаря!
Ох...като се присетя за физиомията ти след като се бухна в ледената вода/за останалите вотата беше с температура не повече от 3-4 градусагорския написа:Сега просто си събух маратонките и в реката. Болка!11. Не мога да ви опиша колко е болезнено да газиш в ледена вода !
Аааа да се къпеш!![]()
![]()
![]()
Още ми е в главата къпането в р.Сушица, с. Мостово в Родопите!И то сред лято! Поздрави!
Бе сещаш се ти, ама аз тъй се сетих вътре във вира, че дъх ми не остана да викам за предупреждение и Тони ... трясс вътреlubashki777 написа:Ох...като се присетя за физиомията ти след като се бухна в ледената вода/за останалите вотата беше с температура не повече от 3-4 градусагорския написа:Сега просто си събух маратонките и в реката. Болка!11. Не мога да ви опиша колко е болезнено да газиш в ледена вода !
Аааа да се къпеш!![]()
![]()
![]()
Още ми е в главата къпането в р.Сушица, с. Мостово в Родопите!И то сред лято! Поздрави!
/, се заливам от смях...
![]()
![]()
Докторе...готини местенца си обиколил с колелото.Особено изгледа към реката от горе...такъв пейзаж може да се бацне там при подходяща светлина, че не е истина...![]()
Поздрави!
Беше изключителен момент...и ще се помни за винагиSTEF BMW написа:Бе сещаш се ти, ама аз тъй се сетих вътре във вира, че дъх ми не остана да викам за предупреждение и Тони ... трясс вътреlubashki777 написа:Ох...като се присетя за физиомията ти след като се бухна в ледената вода/за останалите вотата беше с температура не повече от 3-4 градусагорския написа:Сега просто си събух маратонките и в реката. Болка!11. Не мога да ви опиша колко е болезнено да газиш в ледена вода !
Аааа да се къпеш!![]()
![]()
![]()
/, се заливам от смях...
![]()
![]()
Докторе...готини местенца си обиколил с колелото.Особено изгледа към реката от горе...такъв пейзаж може да се бацне там при подходяща светлина, че не е истина...![]()
Поздрави!надолу с главата!Ти иначе си намокри краката след кавга за сапуна ... и банския де!Помниш ли!
![]()
Май Горското го отнесе ... след мен!Ма юнак той, голям юнак!![]()
Студена вода ... не е добре!
Браво докторе радвам се на това което правиш и без ... ДЖИП!!!![]()
Поздрави.
Борка, то колелото лесна работа, ама после...иска въртене брат...mi6emorkov написа:Ще си купя най-накрая едно колело ..............не че нямам една " Украйна " от 83 година
Миналата година лятото си купих колело.Марково е добро, но..пари за тунинг в него няма да наливам.На мен лично ми трябва за каране из града и на леки разходки с повечко километри.Трябва ми с цел движение.като се затопли , още щом се върна от работа и ще го яхвам, за да си набавя нужната дневна доза движение.За тази цел поне моето е перфектно.mi6emorkov написа:Така е ,, аз навремето бях много добър по селските пътища , ама има няма 15 години май не съм карал сериозно колело . Вчера като се прибираше Доктора се засякохме и аз му завидях искрено . Ще трябва да се заема сериозно с тази идея .......