Алтернатива
- mi6emorkov
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 03 фев 2012 16:01
- ime: Борис
- МПС: опел фронтера б
Re: Алтернатива
Ами пишете бе хора ...............или не искате компания 

- koko_s
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 29 май 2010 12:34
- ime: Калоян Тотев
- МПС: УАЗ-469
Мойто беше инцидентна разходка то като гледам и без това оргонизираните станаха за червената книга 

- mi6emorkov
- БAШ ОФРОУДЪР
Трудни времена ...............
На Боровец е много яко ! 3 метра сняг ! Всички писти работят ! Страхотно време. И само красота...
Карах с моите тинейджъри. По- скоро с женския тинейджър
Синът ми не може да ни търпи...
Бавни сме били, изнервяли сме го. Ами той е млад, по- висок и по - тежък от мен и напълно безмозъчен
. Добре, че му намерихме компания- друг тинейджър състезател . Аз пък много се радвам, че децата стават по- добри от нас.
Не съм виждал толкова много сняг през април. А горе от високото все едно виждам България като на длан...
Видяхме се и с приятели- Гопи, съпругата му Рени и малката им щерка. Имаше майтапи...
Карах с моите тинейджъри. По- скоро с женския тинейджър

Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- lubashki777
- Модератор
- Регистриран: 06 фев 2008 13:29
- gopi1
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 14 сеп 2009 08:51
- ime: Господин
Краси, радвам се, че се засякохме! Имаш страхотно семейство!
Ето една снимка като за тоз форум.
Имам много снимки, но не знам как да ги кача всички наведнъж...
Ето една снимка като за тоз форум.
Имам много снимки, но не знам как да ги кача всички наведнъж...
Притчи 11:2
Дойде ли гордост, дохожда и срам. А мъдростта е със смирените.
На националния празник 3 март се радвахме на покрайстарозагорските планини, гори, нивя, горски пътища и зимни но много слънчеви гледки!
Срещнахме и две момчета с металотърсач и лопати. Набързо ни казаха за римски път който минавал между Лясково и Сулица. Толкова съм обикалял но пък не мога да знам всички интригуващи старовремски останки
Едното момче поне ни направи обща снимка. Стартирахме официално от Седми километър. Минахме покрай Малка Верея , Лясково, Сулица, Ст.загорски мин. бани и финиширахме в двора на приказната къща на Ицо
На Денко му беше първо каране за годината. Геройски се би с километрите но не се предаде. Загубите са - изцапано яке на Денко, изгубен компютър на Денковото колело , спукана гума отново за Денко но пък напомпена с високотехнологичен продукт. Ама сравнено с поражения от джиповото каране си е направо майтап!

- mi6emorkov
- БAШ ОФРОУДЪР
- maistorqgata
- ОФРОУДЪР
- Регистриран: 02 апр 2010 22:29
- ime: Денко
- МПС: Padjero 3.5 v6 24 volta
Забрави схванат ляв крак.☺veteran написа:На националния празник 3 март се радвахме на покрайстарозагорските планини, гори, нивя, горски пътища и зимни но много слънчеви гледки!Срещнахме и две момчета с металотърсач и лопати. Набързо ни казаха за римски път който минавал между Лясково и Сулица. Толкова съм обикалял но пък не мога да знам всички интригуващи старовремски останки
Едното момче поне ни направи обща снимка. Стартирахме официално от Седми километър. Минахме покрай Малка Верея , Лясково, Сулица, Ст.загорски мин. бани и финиширахме в двора на приказната къща на Ицо
На Денко му беше първо каране за годината. Геройски се би с километрите но не се предаде. Загубите са - изцапано яке на Денко, изгубен компютър на Денковото колело , спукана гума отново за Денко но пък напомпена с високотехнологичен продукт. Ама сравнено с поражения от джиповото каране си е направо майтап!
0887984752
- lubashki777
- Модератор
- Регистриран: 06 фев 2008 13:29
Баси...Денко...това е било направо погром братле... 
П.П. Пачов пък откога кара колело...

П.П. Пачов пък откога кара колело...

NISSAN FOREVER!!!
- STEF BMW
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 04 фев 2008 23:22
Денко щом сте качили на колело ... работата сериозна!!!
Поздрави.

Поздрави.
- Marin Stoyanov
- АДМИНИСТРАТОР
- Регистриран: 04 фев 2008 22:15
- ime: Марин Стоянов
- МПС: Toyota 3000td 1KZT
- Контакти:
Няма да си караш Спорта, ами това колело! 
П.С
Денко, стола ти е при мен! Ако имаш път ела да си го вземеш!

П.С
Денко, стола ти е при мен! Ако имаш път ела да си го вземеш!
"В този мошенически и кървав век/ сред този народ от света и от Бога отлъчен/ ако срещнеш честен човек - убий го да не се мъчи!" - Стефан Цанев.
"Демокрацията и плурализмът дават на всички граждани правото да говорят каквото им падне и да оспорват всичко. Стига да не е мнението на някой дебел господин, излизащ от черен мерцедес, с черни очила и обграден от сонм от ангели с вратове като стволовете на шейсетгодишни букове в основата. Българите не обичат да противоречат на такива хора, по-скоро се съгласяват за всичко с тях." - Калин Терзийски
"Демокрацията и плурализмът дават на всички граждани правото да говорят каквото им падне и да оспорват всичко. Стига да не е мнението на някой дебел господин, излизащ от черен мерцедес, с черни очила и обграден от сонм от ангели с вратове като стволовете на шейсетгодишни букове в основата. Българите не обичат да противоречат на такива хора, по-скоро се съгласяват за всичко с тях." - Калин Терзийски
- slavin
- Модератор
- Регистриран: 18 ное 2008 00:06
- ime: Славин
Има ли и колела за 120 кг?
- gopi1
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 14 сеп 2009 08:51
- ime: Господин

Притчи 11:2
Днес 1.12.2016 г. сутринта температурата беше минус 9. С Жорката се натоварихме заедно с двете колела и отпрашихме в студа и снега
Карахме, кефихме се , оглеждахме за офроуд терен. Маршрута беше Баните, Сулица, Лозен , Пъстрово, Казанка и пак Баните. Само хубави места
( черно и сняг). И двамата имахме аварии но се прибрахме щастливи. Поне 5 часа сме карали и сме минали над 40 км по трасето за маунтинбайк състезание.
Събота или неделя ще трябва пък да се качваме по джиповете и да правим приключение