Кухненски шкафове и модули за кухня

Правила на форума
Забранено е рекламирането на фирми, търговската дейност или публикуването на посочки къминтернет страници с цел търговия, без предварителна договорка с администратора или модераторите!!

Публикувана обява без написаните по долу точки, се трие без предупреждение!

1.Да се остави телефон за връзка!
2.Да се пише от кой регион на страната е и къде се намират вещите за продаване!
3.Кратко описание на предлаганите артикули и задължително да се посочи цена!
4.Публикуването на снимки е задължително, поместете ги в обявата, така шансовете за евентуална продажба са много по високи.
5.Ако сте пропуснали някое от задължителните условия, променете или добавете в темата! Ако това не бъде направено до три дни ... обявата ще бъде изтрита без да се дават обяснения!!!

ПРИЯТНО ПРЕДЛАГАНЕ И УСПЕХ В ПРОДАЖБАТА.....
spy.bg
Мнения: 8
Регистриран: 19 май 2021 15:30
ПОЛ: МЪЖ

Кухненски шкафове и модули за кухня

Непрочетено мнение от spy.bg » 14 фев 2022 13:14

Кухненски шкафове и модули за кухня

Преоткрийте създаването на може би най-важното помещение от дома, използвайки кухненски шкафове и модули за кухня!

Ако индивидуалният проект не кореспондира с вашите нагласи и потребителски нужди, от Kuhnia.bg ви предлагаме брилянтна алтернатива, която също ще ви предостави изключително красива и качествена кухня. Заложете на нашите кухненски шкафове и модули за кухня – безспорно ще се насладите на първо качество и красота в дизайна.

Изображение

Що се отнася до аксесоарите в кухнята, там наистина бихте могли да развихрите въображението си. Не пропускайте да украсите помещението си с най-различни видове декорации – стилната и добре изглеждаща кухня не означава лишена от аксесоари. Подходящи такива за тази стая са всички, които по някакъв начин стимулират апетита – наредете чаши, които сте си закупили като спомен от някое пътешествие, или пък саксии със свежи подправки, които отглеждате в домашни условия. Особен уют придават и възглавниците, които бихте могли да сложите по столовете в трапезарията си, особено ако тя „влиза“ в състава на кухнята ви.

Друга идея, която бихте могли да включите в дизайна на кухнята си, е монтирането на стенни лавици, на които да изградите домашната си кулинарна библиотека. Пазарът изобилства от готварски книги, които вероятно бихте искали да притежавате. Ако пък сте почитатели на ръчно-изработените вещи, то бихте могли и сами да си съставите такава книга – колекционирайте любимити си рецепти и ги удостоете със собствена книга-тефтер, която да разположите на видно място в кухнята си.Инфо от topnovini

Отговори

Върни се в “ПРОДАВА”