Продавам халогени WESEM
Правила на форума
Забранено е рекламирането на фирми, търговската дейност или публикуването на посочки къминтернет страници с цел търговия, без предварителна договорка с администратора или модераторите!!
Публикувана обява без написаните по долу точки, се трие без предупреждение!
1.Да се остави телефон за връзка!
2.Да се пише от кой регион на страната е и къде се намират вещите за продаване!
3.Кратко описание на предлаганите артикули и задължително да се посочи цена!
4.Публикуването на снимки е задължително, поместете ги в обявата, така шансовете за евентуална продажба са много по високи.
5.Ако сте пропуснали някое от задължителните условия, променете или добавете в темата! Ако това не бъде направено до три дни ... обявата ще бъде изтрита без да се дават обяснения!!!
ПРИЯТНО ПРЕДЛАГАНЕ И УСПЕХ В ПРОДАЖБАТА.....
Забранено е рекламирането на фирми, търговската дейност или публикуването на посочки къминтернет страници с цел търговия, без предварителна договорка с администратора или модераторите!!
Публикувана обява без написаните по долу точки, се трие без предупреждение!
1.Да се остави телефон за връзка!
2.Да се пише от кой регион на страната е и къде се намират вещите за продаване!
3.Кратко описание на предлаганите артикули и задължително да се посочи цена!
4.Публикуването на снимки е задължително, поместете ги в обявата, така шансовете за евентуална продажба са много по високи.
5.Ако сте пропуснали някое от задължителните условия, променете или добавете в темата! Ако това не бъде направено до три дни ... обявата ще бъде изтрита без да се дават обяснения!!!
ПРИЯТНО ПРЕДЛАГАНЕ И УСПЕХ В ПРОДАЖБАТА.....
- gopi1
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 14 сеп 2009 08:51
- ime: Господин
Продавам халогени WESEM
Продавам неразопаковани 4бр. халогени WESEM 70лв.
Телефон за връзка: 0899/993440,0877/999189.
Телефон за връзка: 0899/993440,0877/999189.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Притчи 11:2
Дойде ли гордост, дохожда и срам. А мъдростта е със смирените.
- lubashki777
- Модератор
- Регистриран: 06 фев 2008 13:29
Re: Продавам халогени WESEM
Предполага се...че ако някой реши може да си закупи 2бр. за 35лв. нали... 

NISSAN FOREVER!!!
- Chertoianov
- Offroad Фен
- Регистриран: 05 ное 2011 11:31
- ime: Стефан
- МПС: Canon 450D
Раница за него - Mazda 3
Ако се продават поотделно аз евентуално бих могъл да взема едната двойка. Но за да съм сигурен, първо трябва Ленд Роувъра да дойде най-накрая при мен, за да преценя дали ще мога да ги сложа там, където съм си наумил.
Имам болезнена неприязън към глупостта. Болезнена, та чак до глупост...
- gopi1
- БAШ ОФРОУДЪР
Стеф, само разбери каква ти е реално нуждата и ще нагласим нещата, в тоя свят има ли желание, всичко може!
Поздрави!
Поздрави!
- радо/радостин раднев
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 03 яну 2012 21:45
- ime: Радостин Раднев
- МПС: Сузуки Витара 1.6 16 V дълга база
Кажи модела им,за да разбера размерите.Имам интерес.Поздрави!
Нека силата да бъде с нас!
0898 467143
0898 467143
- gopi1
- БAШ ОФРОУДЪР
WESEM HP211047радо/радостин раднев написа:Кажи модела им,за да разбера размерите.Имам интерес.Поздрави!
- slavin
- Модератор
- Регистриран: 18 ное 2008 00:06
- ime: Славин
Продават ли се още?
- gopi1
- БAШ ОФРОУДЪР
Да, още са при мен!
- slavin
- Модератор
Ще ги взема щом още са непотърсени. Утре съм тук, но имам много тичане и дано успея да се чуем и видим.Само ще помоля колегите да дадат инфо как се свързват и с какъв предпазител.
- радо/радостин раднев
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 03 яну 2012 21:45
- ime: Радостин Раднев
- МПС: Сузуки Витара 1.6 16 V дълга база
На другата съм сложил реле от ГАЗ 53/става и от ЗИЛ 130/ и предпазител 25 А.Три години нямам никакви ядове.Преди това слагах релета от леки автомобили,но нещо сдаваха багажа.С това руското сега -без проблем.Ако не намериш реле-обади се.
Нека силата да бъде с нас!
0898 467143
0898 467143
- slavin
- Модератор
Обаждам се, защото нямам идея къде да търся.радо/радостин раднев написа:На другата съм сложил реле от ГАЗ 53/става и от ЗИЛ 130/ и предпазител 25 А.Три години нямам никакви ядове.Преди това слагах релета от леки автомобили,но нещо сдаваха багажа.С това руското сега -без проблем.Ако не намериш реле-обади се.
- gopi1
- БAШ ОФРОУДЪР
Славински, виждам през опаковката, че към комплекта има релета - някакви... Предполагам, че ще вършат нужната работа. Нека колегите, които са ползвали този модел халогени да споделят повече.
- lubashki777
- Модератор
- Регистриран: 06 фев 2008 13:29
Реленца с мощност 30 и 40Ампера се продават навсякъде.Трябва ти такова с 4-ри крачета.Подвързването е елементарно/подаваш на едните срещуположни крачета + /единия от някакъв източник примерно габаритите на колата или дори и от акумулатора може директно,а другия отива до халогените/, а на другите + и –/като на тия вторите +-са го прекъсваш от бутона за включване на халогените на таблото,а масата я връзваш директно някъде към купето/.
На практика какво се получава:
Натискайки копчето на таблото то подава прекъснатия + към релето-затваря веригата и релето щраква като дава контакт на напречните крачета и така чрез тях пък отива + към халогените.Масата и на релето и на халогените си я връзваш директно някъде към купето
По-подробно не мога да го обясня...
Ако трябва вземи си едно реле и мини през магазина,ще ти начертая елементарна схемичка за свързване и няма да има проблем.другия вариант е като решиш да се видим и направо да ти го свържа/толкова работа си ми свършил,че сега едно реле ако не ти подвържа ще е направо излагация...
/
П.П.Не забравяйче въпреки релето,трябва да се направи бушон за всеки случай.Продават се гнезда за бушони за външен монтаж/виждал съм такива на телевизионния сервиз/.Абе вземи халогените и що не ми се обадиш да ги подвържем..
Поздрави!
На практика какво се получава:
Натискайки копчето на таблото то подава прекъснатия + към релето-затваря веригата и релето щраква като дава контакт на напречните крачета и така чрез тях пък отива + към халогените.Масата и на релето и на халогените си я връзваш директно някъде към купето
По-подробно не мога да го обясня...

Ако трябва вземи си едно реле и мини през магазина,ще ти начертая елементарна схемичка за свързване и няма да има проблем.другия вариант е като решиш да се видим и направо да ти го свържа/толкова работа си ми свършил,че сега едно реле ако не ти подвържа ще е направо излагация...

П.П.Не забравяйче въпреки релето,трябва да се направи бушон за всеки случай.Продават се гнезда за бушони за външен монтаж/виждал съм такива на телевизионния сервиз/.Абе вземи халогените и що не ми се обадиш да ги подвържем..

Поздрави!
NISSAN FOREVER!!!
- slavin
- Модератор
Благодаря за съветите. Първо да успея да ги взема от Гопи, а кой знае кога ще намеря време за монтаж, пък и идеи къде как да ги сложа.
- stojan_defender-a
- БAШ ОФРОУДЪР
- Регистриран: 10 яну 2009 20:04
Не съм компетентен в областта, но понеже съвсем скоро монтирах съвсем сам същите халогени на Витарата ще си позволя да се обадя.
Трябва ти реле най-обикновено от първия магазин за електроника(или няколко зависи как ще ги свързваш, без значение с 4 или 5 крачета е), кабелни обувки, шлаух, ключе/та, предпазител и кабел. Ама наистина много кабел - при мен за свързването на 2бр халогени отидоха към 20метра
Имало и някакви клещи, с които се слагали кабелните обувки, ама го разбрах твърде късно...
Ето няколко снимки:
Използвал съм подобна схема на свързване. Различното е, всички + и висчки - съм ги взел направо от акумулатора и другата разлика е, че + на ключето не съм го взимал от бушониерата, а след предпазителя, който аз съм сложил(15А)
Знам, че ще се справиш - щом аз успех.....
Трябва ти реле най-обикновено от първия магазин за електроника(или няколко зависи как ще ги свързваш, без значение с 4 или 5 крачета е), кабелни обувки, шлаух, ключе/та, предпазител и кабел. Ама наистина много кабел - при мен за свързването на 2бр халогени отидоха към 20метра

Имало и някакви клещи, с които се слагали кабелните обувки, ама го разбрах твърде късно...

Ето няколко снимки:
Използвал съм подобна схема на свързване. Различното е, всички + и висчки - съм ги взел направо от акумулатора и другата разлика е, че + на ключето не съм го взимал от бушониерата, а след предпазителя, който аз съм сложил(15А)
Знам, че ще се справиш - щом аз успех.....

Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
o883417oo4 Стоян